De tijd vliegt als je plezier hebt. Dat geldt ook voor de eerste tien jaar van Cebiq. Die zijn voorbij gevlogen. Maar het is geen reden om op onze lauweren te rusten. Cebiq komt in de puberjaren, waarin groei een belangrijke doelstelling is. Cebiq moves on!

Ontwikkeling

Niet alleen als bedrijf willen we groeien, ook onze individuele ontwikkeling staat centraal. Samen met onze klanten zetten we de juiste stappen richting de toekomst. Met onze combinatie van marktinzicht, probleemoplossend vermogen en praktische ervaring in de business intelligence ligt er een stevig fundament waarop we verder kunnen bouwen.

Feest

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met het inlossen van onze klantbelofte, maar zoals het hoort bij Cebiq hebben we het tweede lustrum goed ingeluid. Dat hebben we gedaan op de voor ons bekende wijze: met de hele familie. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om te genieten van mooie momenten. Met alle medewerkers en familie hebben we een uitzinnige dag beleefd langs het miljoenenlijntje en in het Heuvelland. De accu is bij iedereen weer opgeladen, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij zijn er klaar voor: Cebiq moves on!