OVER CEBIQ

Proactief, betrokken en deskundig in SAP en data-analyse

Zoekt u gedrevenheid en expertise op het gebied van business intelligence, procesverbetering en data-analyse? De consultants van Cebiq zetten zich proactief in voor uw zakelijk succes.

We houden van eigen verantwoordelijkheid nemen, wederzijds respect, open communicatie en vrijheid. Gewapend met diepgaande kennis en jarenlange ervaring in data-analyse, data-correlatie en predictive analytics, ondersteunen wij u bij het beheer van uw SAP ECC-processen, SAP Business Intelligence, SAP Business Warehouse, SAP Business Objects en SAP HANA.

Daarnaast zijn we wizards in data-crunching tools zoals Tableau, PowerBI, Microsoft Azure en Spotfire waardoor u mag rekenen op waardevolle procesinformatie. Met onze allround data-expertise dragen we graag wezenlijk bij aan het succes van uw organisatie.

Betere bedrijfsresultaten dankzij data-analyse en procesverbetering

Wilt u weten welke kansen en mogelijke bottlenecks u over het hoofd ziet? Voor de beste inzichten uit uw data en optimaal ingerichte bedrijfsprocessen, maken we behalve van data-genererende systemen zoals SAP ook gebruik van de laatste inzichten uit de datawetenschap. Niet voor niets vindt u ons op de Brightlands Smart Services Campus. In dit open ecosysteem werken we samen met wetenschappers en studenten van Maastricht University aan de ontwikkeling van innovatieve data-driven ontwikkelingen en projecten zoals Techruption.

Met de conclusies die u uit onze analyses kunt trekken, weet u snel hoe uw organisatie ervoor staat – nu én in de toekomst – en hoe uw bedrijfsprocessen verder verbeterd kunnen worden. Betere data-inzichten, leiden tot betere processen, met als doel betere resultaten. Dáár doen we het voor!

Cebiq is van oudsher huisleverancier van organisaties in de industrie, gezondheidszorg, nutssector en bankwereld. Onze expertise is echter ook in toenemende mate relevant voor organisaties in de zakelijke dienstverlening en het hoger onderwijs. Wij werken voor de grotere internationale bedrijven in Limburg, Brabant en de Euregio.